Vad fan.
Skriven: 2008-08-29 kl: 08:16:23

Vem orkar tvättid 07:00? Allvarligt? Varför är det ens ett alternativ?
Det värsta av allt är att det var det enda alternativet på undefär en och en halv vecka.. Vad gör man?

Så nu sitter jag här. Väntandes på att jag ska kunna slänga in skiten i torktumlaren/hänga in i torkskåpet..

Folköl och Playstation.
Skriven: 2008-08-25 kl: 11:03:29

Vilken underbar kombination. Den kombinationen som jag har ägnat mig åt i helgen.
Jag och Micke drog till Märsta i lördags och hälsade på Mickes kompis, som också heter Micke. Gahd. Vi spenderade kvällen med att dricka folkisar och spela tv-spel. Det var underhållande faktiskt. Väldigt trevligt. Kom hem igår på eftermiddagen och slappade lite. Jag började kolla på S4 av OC igen. Så bra :) Sen vid typ 21:30 så tränade jag lite igen. 2.5km powerwalk och 2.5km jogga. Lagom.

Idag ska jag shoppa och det ska bli Kuuuuuuuul! :D Ska köpa nya skor, lite kläder, smink, hårgrejs. :D Jääää! Och vet ni??!! Micke ska med, på EGET initiativ. Haha, han VILLE följa med när jag ska handla kläder! Väldens bästa pojkvän, indeed. hahah..

Jag kanske lägger upp lite bilder sen, om jag minns att ta några!

Nancy, välkommen hem, vi har saknat dig. :) Haha.

Update.
Skriven: 2008-08-21 kl: 23:23:11


Japp, jag tränade. Powerwalk 3km och joggade 2km. Uppfriskande och uttömmande i den kalla kvällsluften. Mysigt faktiskt. Det är en skön känsla, den där när man känner att man har presterat något, att man har gjort något, arbetat med kroppen. Ja, det är skönt, en skön känsla. Ska nog passa på imorgon med, så att jag inte tappar rytmen. Det gick bra idag också, hade bra flås hela tiden. Kondition ftw.


Så nu vet ni. Eller ja, DU den enda som verkar läsa min blogg (iaf idag, har två unika besökare varav den ena är jag själv, så det lämnar ju en till..) Jag tror det är Alex. Har jag rätt?
Om jag har rätt så kommentera, om jag har fel så kommentera. Jag får fan alldeles för lite kommentarer på min blogg.. :(

Tandvärk :(
Skriven: 2008-08-21 kl: 19:05:01

Hejsan.

Idag har jag tandvärk. Nej, inte riktigt, men lite smått. Min sista visdomstand har bestämt sig för att göra entré och i vanlig ordning så blir det väl otroligt smärtsamt och jobbigt. Brukar bli lite småsjuk då detta händer, feber och så. Men framförallt så gör det förbannat ont. Så jag ser inte fram emot imorgon då det formodligen kommer ha eskalerat. Jävla skit.

Jag har varit på APT idag på jobbet. Eller ja, någon form av avstämningsmöte iaf. Det är bra. Det gick bra och jag tyckte att det verkade som om det kom mycket bra ur det. Nu får vi bara se hur mycket som blir av. Jag hoppas allt, snart. Även om jag inte vet om jag ska jobba kvar så länge till. Jag vill ju ha jobbarkompisar liksom, wtf,, Så, har ni något timvik över i trakterna längst med södertälje-pendeln så skriv en kommentar ffs. I need it.

Ja, ehm, det var väl allt. Jag ska nog träna sen. Såatteeh, ja, om jag orkar skriva då så gör jag väl det och berättar hur det gick, om inte så får ni hålla tillgodo med detta inlägg tills jag skriver igen. Pass på! :)

Puss

Ett år idag.
Skriven: 2008-08-19 kl: 15:05:04

Idag har jag och Micke varit tillsammans i ett år. Det är lite fint ändå.

Tänkte tillbaks lite på förra sommaren. Jag sa till alla hemma hos Jennie att "jag kommer gifta mig med honom. Jag kommer leva hela mitt liv med honom, jag känner det på mig". Alla trodde väl jag var tokig då. En del tror det kanske fortfarande. Men det är precis vad jag vill och nu, ett år senare så kan jag inte ens föreställa mig något annat liv. Jag är så jäkla lycklig. Vi har ett så fantastiskt förhållande. Jag har aldrig träffat någon som har fått mig att må så bra, känna mig så trygg och älskad. Jag har aldrig träffat någon som jag bara vill ge och ge till utan att det känns som om energin tar slut. The perfect match. The one I only thought was a dream. The dream that became real. :)

I töntighet och fula miner vill jag leva med dig :)         

Tack för ett fantastiskt år, det bästa och lyckligaste i mitt liv!
Det finns bara ett rätt och det är du och jag, forever and ever babe. <3

Jag älskar dig Micke.

Hun(d)k.
Skriven: 2008-08-18 kl: 12:34:50

Hund och Hunk. :) Haha.
Tjusiga som få.

Äkta kärlek.. <3

Eftersom svärmor (haha) får ändrade bostadförhållanden (dvs flyttat till mindre lägenhet) så har det blivit sagt att vi ska ha delad vårdnad om Bella nu. Hon har lite problem med sina höfter och orkar inte riktigt med allt stoj och bus som det blir i en mindre lägenhet med två valpar och den stora "valpen" Shiva. Så hon ska få vara här och ha det lungt och skönt, med lagom mycket lek och så kan hon få vara i centrum hela tiden. Det kommer bli kanonbra det här. Även om jag själv givetvis är själaglad för att vi ska ha henne så är det faktiskt mest bra för henne. Hon behöver lugn och ro den lilla damen.

Jag börjar längta efter gbg en väldigt massa nu. Och människorna där kanske framförallt. :) Men snart blir det besök igen. Och då ska Bella med. :D Jag tänkte att man kanske skulle låta Bella och Britt leka lite då. Det beror ju lite på hur mycket tid som blir över, men jag är waaaay overdo på att träffa Britt alltså. Så det hade varit väldigt roligt.

Nehepp, hemmafru som man har blivit så får jag väl bädda sängen och diska sen. Haha.

Bye Fukkah´s! :P

Dagens aktiviteter.
Skriven: 2008-08-14 kl: 14:33:15

Tänkte mest skriva för att jag inte har något annat att skriva om. Typ.

Idag ska jag gå till banken. Jag vet, det är lite vuxenpoäng på det. Eller alternativt idiot-poäng.
Jag menar, vem BEHÖVER egentligen banken? Allt gör man ju från nätet. Men inte jag, inte idag iaf.
Det råkar vara så att jag har massa kontanter som jag inte vill ha, jag ska därför ge dem till mamma.
Nej, men allvarligt, jag vill visst ha dem, men jag är skyldig min mor pengar. och nu är det payback-time.
Banken alltså.

Sen ska jag städa. För att det behövs helt enkelt. Micke har en jävla tendens att släpa in en massa småsten och skit
från jobbet och av någon underlig anlednig så hamnar de överallt. INKLUSIVE på toaletten. Vilket är både obehagligt att trampa på och ger ett intryck av att det bor sandtroll eller något annan här. Så, ja, jag ska städa. Egentligen skulle det behövas diskas lite här, men jag är så föbannat trött på att diska. Jag hatar det så jävla mycket. Så jag kanske skiter i det, och låter Micke göra det istället. Han hatar det lika mycket förvisso, men han städar inte upp all annan skit han dra fram och in och ut. Lortgris är han faktiskt.
Så städa alltså.

Sen ska jag träna. Japp, jag ska börja träna. Tänkte köra 50/50 powewalk och jogging. Har en liten slinga på ca 5km som jag ger mig på. Första delen powerwalk, sista delen jogga. Det borde gå. Trots min dåliga kondition. Jag har ju trots allt slutat röka för ganska längesen nu, så lite lungkapacitet har väl återvänt. :) Detta ser jag fram emot mest idag. Det ska bli skönt att komma igång, att träna och bli hälsosam och förhoppningsvis nåt kilo lättare. Speciellt den där känslan av att man faktiskt har uträttat något. Ja, det ser jag faktiskt fram emot. Får så hur det känns när jag är halvvägs in i rundan. Troligvis inte lika entusiastisk.

Sen ska jag väl äta och allt sånt strunt. Någonstans mittemellan allt det andra.
Mitt liv är ju helt sanslöst intressant. Erkänn.

Ny bloggidé.
Skriven: 2008-08-11 kl: 22:24:09

När Nancy kommer hem så ska hon få hjälpa mig att göra en ny blogg. Det är en ganska rolig idé, som jag hoppas kommer gå hem. Vill inte avslöja något. Men det kommer bli coolt, jävligt coolt. Hahga.

Ett tag sen.
Skriven: 2008-08-11 kl: 16:32:18

Nu har det ett tag sen. Som ni har märkt. Inte mycket händer..
Eller ja, jo.. det har hänt en del faktiskt. Är officiellt sambo nu, mina möbler är här. :)
Det är rätt schysst faktiskt. Inte alls sådär jobbigt som alla säger, att man börjar bråka direkt och så.
Vi är sams, lika sams som innan. Så ja, nu är det alltså officiellt. Tack kära Robin, Jannie och Daniel för hjälpen. <3

Men annars är det rätt trist faktiskt. Vi är fattiga och jag är uttråkad, som vanligt. Eller nu är jag mest trött, för att jag har jobbat en massa nätter. Det är ett jävla gissel det där med nattjobb. Kroppen är inte skapt för att vara vaken på nätterna.

Jag var och kikade på Pride-paraden. Det var ett jäkla spektakel. Väldigt roligt dock. Jag tyckte att det var väldigt najs. :D Micke var lite mer skeptisk. Han var lite "Ja okej, ni är gay, vi är glada, ni är glada, alla är glada.. måste alla klä ut sig?"-kinda. Jag bara bara jätteroad.

Ehm, mja. Inte så mycket annat händer faktiskt. Flytten tog upp det mesta av tiden och energin den här månaden. Det mesta av pengarna också faktiskt. Vi är som sagt fattiga igen. Det verkar vara lite av vårat öde liksom. Att ständigt vara fattiga. Men om inget går galet nästa månad så ska vi iaf få ordentligt med pengar då..

Ja, det var väl det for now så att säga.
Bye guys.


Nancy
RSS 2.0