Åja.
Skriven: 2008-05-29 kl: 17:29:37


Mm, blev ingen Micke idag. Makes me sad to miss him. Men imorgon ska vi ses. Imorgon ska vi kramas och älskas med varandra igen. Jävlar vad jag saknar.. Tror knappt det är sant.

Okej, så hemtentan är klar. Opponeringen är klar (och med strålande resultat!) och nu ska bara kompletteringen in. Så får vi se hur det blir imorgon. Vi får se, vi får se... Hur som helst. Imorgon är det sommarlov. Imorgon när jag går och lägger mig... så är det ljuva underbara härlit fantastiska sommarlovet här. Det är så jäkla wünderbar!

På lördag blir det mysigt. Jag längtar skitmassor. :D
Lite förkrök hos Alex, min fina lilla strumpa (som för övrigt jag är jättestolt över!! Stark att försöka ändra inställning sådär gumman!), sedan grill, valfri sommaraktivitet, filt, goa öl och fina människor. Det ska bli verkligen helt otroligt härligt. Hoppas ni kan komma, Nancy och Albert. Skulle vara riktigt roligt att umgås litegrann. Alla som för övrigt läser detta och känner sig manade, kom och joina oss vettja! Ju fler ju roligare sägs det ju. :)

Väldigt lite humoristiska inslag det senaste, i know. Men allvarligt talat så känner jag mig mest rätt så matt. Det har varit så smockfyllt med skola och saknad och stress och press de senaste två veckorna, så luften har riktigt gått ur mig. Ja, galet. Ska vila upp mig sen, när all denna galenskap är över. Jösses vad trött jag är. =(

Anyways, nu blir det tillbaks till pluggandet. Trots att jag nästan kräks bara av blotta tanken. Men sure, a girl´s gotta do what a girl´s gotta do. Så är det ju..

Peace!

Alex!
Skriven: 2008-05-27 kl: 23:59:57

Nu är Alex hos mig och det känns bra. :)
Tycker om när hon kommer hit och hälsar på, det blir alltid så himla mysigt när hon är här.

Kollar på scrubs nu och dricker kaffe. Härligt värre.

Nattnatt!

Men åh, orka.
Skriven: 2008-05-27 kl: 20:04:22

Jävla skit-bild som inte fungerar. Jag vet inte hur man gör, bevisligen.

Och jävla skit allting-annat-också. Hatar att ha det såhäääääär. Det är så kämp och det gör så jäkla ont och det bara äter upp mig inuti.

Jag vill ju så gärna att allt bara ska få vara bra. :(

Ta mig långt jävla bort.



Varför fattar du inte bara att det är allt jag menar..?


Haha.
Skriven: 2008-05-27 kl: 14:28:04

Ny pressbild uppladdad. Hmm. Undrar hur lång tid det tar tills den kommer upp. :/

Men pass på grabbar! Gå ut i fina vädret!

Oh My Gosh.
Skriven: 2008-05-27 kl: 01:42:05

Det är sent grabbar. Väldigt sent till och med. Jag ska ju fasiken plugga imorgon. Och i övermorgon och dagen efter det och dagen efter det med. Måste ju sova.

Saknar dig Micke. Det är helt galet hur obekvämt det är att vara ifrån dig. =( Som att vara utan sin högra arm typ. Inte konstigt att man drar sig från att gå och lägga sig. Du ligger ju inte där och håller om mig. --> tre dagar kvar, goin´ on. Men det är verkligen jobbigt. Jag saknar dig, allvarligt, helt galet mycket.

Ska kolla på Harry Potter nu. Håller på att plöja igenom filmerna. Ett måste efter att ha läst böckerna. Jag tycker att 1:a och 2:a filmen var förhållandevis bra kopplade till böckerna. Lite nödlösningar hör och där som givetvis stör lite. Men det går inte att göra filmen hur lång som helst ju. Tyvärr. 3:e filmen är dock en större besvikelse, måste jag erkänna. Hoppas nästa är bättre. :/

Natt.

Fredagens Parkhäng. (:
Skriven: 2008-05-26 kl: 14:57:51

image17


Kvällens outfit och den obligatoriska "jag-tar-kort-på-mig-själv-i-spegeln-med-mobilen"-kortet med tillhörande "snygg"-pose. Hahaha. Ja det är ju priceless vad man håller på bakom sina egna stängda dörrar. Men ändå, lite snygg är man ju liksom. :)



04030201

Såhär såg det alltså ut med fredagens parkhäng i Skövde. Mysigt som tusan!

(I know, det har lagt sig lite knäppt med håret, men så kan det gå och jag bjuder på det, håll till godo!)

Skövde again.
Skriven: 2008-05-25 kl: 22:57:15

Så, då var man tillbaks.
Har varit mysigt i helgen. Lite besviken igår faktiskt. Mycket snack med lite verkstad från vissa håll.
Kan man inte prestera och engagera sig själv, så ska man fan inte sitta och tycka strunt om andra! När ska folk lära sig..?

Hur som, det är skönt att vara här. Har nog blivit lite folkskygg det senaste. Lite är bäst.

Ska snart kolla på film och sova.
Imorgon tar friden slut. En vecka kvar, men det är göööött. Sen är det lov.
En hel ljuvlig sommar utan att så mycket som att titta på en bok. =)

Night.

Göteborg.
Skriven: 2008-05-24 kl: 15:43:50

Ja harregud. Nu är jag hemma igen. Det var ett jävla tag sen! :D

Mja, nu tänker ni att "OMG, varför har hon inte ringt mig om hon är hemma i gbg... :O ??!?!?!" Luuugn bara lugn. Jag är bara hemma för att umgås med familjen denna helgen. Jag kommer igen nästa helg och stannar en vecka. DÅ kommer jag hinna umgås med allihopa. Men nu vill jag mysa hemma, med mammsen och pappsen och lillebror. Så hold your horses, det kommer mer tid med yours truley. ;) hah. Som jag alltid brukar säga.
Nästa helg kommer förresten inte bara jag. Jag och Micke. SÅ då får ni hålla till godo med oss båda. :D Bra va?

Nu ska jag dricka lite kaffe och umgås. Hehe.

Saknar känslan av din hud emot min.
Skriven: 2008-05-22 kl: 23:19:25

Saknar känslan av din hud emot min.

Jag saknar din närhet helt obeskrivligt mycket.

Du är allt jag någonsin drömt om, allt jag någonsin velat ha.

My Perfect Match.

Rastlös av förväntning!
Skriven: 2008-05-22 kl: 21:05:06

Hej igen!

Ja, som skrivet, rastlös är vad jag är. Längtar tills imorgon för då ska vi picknicka oss lite i parken. <3
Det ska bli hemskt mysigt. Jennie, Johanna och jag hittils. Kanske Phia också, om hon blir lite friskare. :D
Som jag alltid brukar säga, WHAT TO WEAR, WHAT TO WEAR? :O

Skönt att man börjar beta av lite skit i skolan nu också. Haha. En liiiten "dugga" och en salstenta kvar. En vecka. Sen är det bannemej klart med skolan för det andra läsåret! MYCKET skönt. Det är som när en underlat får dirré och bajsar 2 kilo, en lättnad. Som ajg alltid brukar säga.

Allvarligt talat så försöker jag skriva vad som händer i mitt liv. Men som ni alla små smygisar har märkt, det händer inte gööörmycket i mitt liv nu. Haha! ni får hålla till godo med det lilla jag gör för tillfället. Förhoppningsvis så händer nåt snart. Imorgon till exempel! Längtar juu! Tjejorna på en filt, på en gräsmatta. Det kommer bli mys. :)

Well, bye then.

Skoskav och pysselmys.
Skriven: 2008-05-22 kl: 15:54:50


Ja, det ska det minsann bli av idag!

Grupparbetet är färdigt nu äntligen. Diskussions-delen blev verkligen skitbra. Grymt snygg formalia och fint flyt i texten. Jag är helnöjd. :)

Jag har idag fått skoskav för att jag varit tvungen att knalla lite på stan. Har köpt ett fint kuvert och två fina tomma kort. Allt för 14 kronor. Himlans bra tycker jag. Anledningen är att jag vill skriva och göra ett personligt kort till mammsen till på söndag. Lite trist med de där man köper färdiga. Det är finare att få ett helt personligt tänker jag. Ska bli mysigt att få sätta sig och pyssla lite. <3

Jaaa.. Inte så mycket mer som hänt idag.
Jennie var här och hon var ju söt som vanligt förstås. Som att umgås med en skål socker, som jag alltid brukar säga.
Men jag kommer kanske på något mer att tilläga under dagens gång.

Well bye then.

Skrattsalva.
Skriven: 2008-05-22 kl: 00:20:46

Många som känner mig vet att jag har ett mycket speciellt förhållande till helgon.net.
Det är inte ett förhållande baserat på beroende av community, som kanske för många andra. Jag konverserar väldigt sällan med vänner och bekanta där.
Däremot har jag en innerlig hat-kärlek, byggd på renaste provokation, till helgon.net´s diskussionsforum. Kanske är det den självdestruktiva sidan inom mig som finner tillfredställelse där, bland alla fri-liberala jävla spån. :) Jag är nämnligen på något sätt beroende av att låta mig provoceras och även provocera allt som rör sig där.
Diskussionerna rör sig mellan allt från filosofi och politik till sexuella frågor och datorkrångel. Det är en salig röra. Allt som oftast blir jag bara fruktansvärt uppretad över mina med-användares dumhet och brist på genomtänkta argument. Men ibland så bidrar det med synnerligen mycket underhållande kommentarer.
När jag nyss pratade med Jennie på telefonen berättade jag om allt roligt som sagts idag på forumet. Kanske berodde det på tröttheten, eller på det faktiska underhållningsvärdet, men det slutade i långa skrattsalvor.

Detta inlägg är inte av någon som helst betydelse för någon. Inte ens för mig själv. Men ibland kan även meningslösheten vara meningsfull och glittrande, som jag alltid brukar säga. :)

Haha, jag är trött. Det kanske märks.

Liten parentes, (Jag saknar dig Micke. Du är kärlek personifierad. Älskar dig gränslöst.)

Jag ska lägga mig nu och avslutar med klokorden från helgon idag :

"K49 från Huddinge i Stockholms län, Idag kl 21:37

 

Jag håller med om att Islam är av ondo och skapat av Satan själv. Men Kristendommen är sanningens och ljusets väg."


 

OCH


 

"K20 från Vatikanstaten i Utomlands, Igår kl 16:32 

jag är inte din helgonhora, sök själv"


Detta mina vänner, är humor på väldigt låg nivå. (Det första citatet är för övrigt av en som utger sig för att vara präst, skillat att kunna stava rätt på den religion man är anhängare till..)

NattiNatti.
Hoppas det inte kryper in en fluga och lägger ägg i era öron när ni sover, som jag ALLTID brukar säga. :)

Tenta - Checka av.
Skriven: 2008-05-21 kl: 17:11:16

Jag lovade ju en uppdatering, och här kommer den.. (trumpetfanfar oach allt)

Ja jag kom alltså till skolan, lite sådär 13:30, tentan börjar 14:30.
Satte mig till ro utanför tentasalarna och börjar försöka memorera mina anteckningar, i hopp om att
det skulle komma liknande frågor som på den förra. 15-20 över så känner jag att, mjo nu är det något
skumt på G så jag drog på toa. Japp, bäst som jag satt där och kissade så kom det, mens. En kvart - tio minuter innan tentan börjar. Inte så jävla roligt. Lyckos mig att jag hade tamponger! Psykologiskt eller ej, mensvärken kom iaf. :(

In i tentasalen, klockan tickar tills prick halv och jag öppnar tentan. SHAIT! Det är INTE samma tenta som sist. OMGOMGOMG tänkte jag och bläddrade vidre i hopp om en uppgift man kände igen, DÄR kom dom. 12 frågor från förra tentan. YES. Awsome. Svarar snabbt helt rätt på det givetvis och sen försöker så gott det går svara på resten. Jag skrev en del och det kändes.... njaaoookej.. Det kan gå, med en strimma tur och barmhertighet så kan det faktiskt gå.
Meeen, man ska aldrig ropa hej, har man bittert fått lära sig. Äsch, med mensvärk till trots så var jag rätt duktig, tycker jag. Jaja, nu är det bara att vänta med spänning. Håll era små korvtummar för mig nu! :D

Sen gick jag till ica och köpte mjölk. Ekologisk mjölk för 8 spänn. Det är bra. HAH!

Jag ska snart göra kaffe. <3 mmm. Livselexiret 2.0.

Nattinatt
Skriven: 2008-05-21 kl: 01:10:43

Två, TVÅ inlägg på en dag. Nu häpnar svenska folket! :D
Skämt åsido. Jag måste ju givetvis börja skriva lite mer nu när jag har en så utomordentligt snygg blogg!

Ja, det händer ju som sagt inte så galet mycket i mitt liv just nu. Maj som jag redan har skrivit består ju i
ändlöst pluggande och eximinationer.
Grupparbetet is coming along fine, som jag alltid brukar säga. XD Nej men allvar, det känns helt okej.

Ska skriva tenta imorgon och sen ska jag börja med hemtentan så det blir gjort. Ingen tid att slösa. Nästa vecka är det opponentskap i grupperna och det ska även det förberedas i god tid och med flitigt engagemang. Men det ska bli roligt. Första opponeringen och det ska bli intressant. Alla seminarier i kursen är för övrigt avslutade även om jag ska lämna in komplettering p.g.a att jag var sjuk. Men att babbla mig igenom en diskussion på 2-3 A4 om psykoanalysen kan ju inte vara så införböveliskt svårt trots allt. Så nu vet alla ni intresserade precis vad jag kommer ägna mig åt tills sista maj!
Det är mycket, men det ska tamejfan gå. Jag uppdaterar om morgondagens tenta då den är genomförd. :D Alltså imorgon.

Nu är jag trött som en helkroppsförlamad giraff, som jag alltid brukar säga.
Nu blir det genomgång av mina anteckningar en sista gång för kvällen, lite Harry Potter (filmerna), sen sömn, ljuva sömn.

Nattinatt och akta er för sängtrollen!

Ny fin layout.
Skriven: 2008-05-20 kl: 21:19:37

Nancy som varit i farten igen och visst tusan blev det tjusigt som bara den! Tack!!

Ja, jag sitter och pluggar just nu. Inte så mycket roligt som händer direkt. Ska ha tenta imorgon så det måste man ju göra. :) Fick dock nyheter idag som lättade snaran om mitt hjärta. Det kommer komma betydligt fler chanser i kursen, så går det inte imorgon så är det iaf inte kört. YES! :D

Fortsätta plugga nu!

Tack Nancy!

Saknar dig Micke! (Orka vara ifrån varann!) :(

Maj - Baj.
Skriven: 2008-05-12 kl: 16:06:34

Nytt inlägg på allmän begäran! (om allmän är lika med nancys..) ;P

Ja, vilken pissig månad. =(

Förutom att vädret är fullständigt underbart och att allt står rätt till med både sambo (I KNOW. :D:D:D ) och vänner, så är maj - 08 verkligen den sämsta månaden hittils..
Skolan är verkligen jättejobbig, det är sjuuukt ont om pengar och så har jag dessutom blivit sjuk. =(=(
Men vad fan ska man göra då? Det finns bara SÅ mycket tid och ork till saker och ting. Jag hoppas bara att folk kan ha lite överseende med allt och mig nu ett tag.
Allt får helt enkelt lösa sig. Jag kan inte mer än att plugga, går det så går det, går det inte så har jag iaf gjort mitt bästa. Hoppas bara att mitt bästa är bra nog. :/
Men jag får skylla mig själv. Man ska inte sätta saker på hold. =( Will I ever lern?

Men till något lite roligare.
Nu blir det kanske snart vovve! Längtar mig sjuk efter en liten. =)
En liten staffe, hoppas hon blir mönstrad. Eller tigrerad. Det kommer hur som helst bli den
finast hunden någonsin. och MIN! (och med min så menar jag givetvis min och mickes..) Hehe.

Om det för övrigt finns någon som har ett överflöd av pengar och gärna delar med sig, så är jag MER än öppen för att hjälpa till med lite penga-avlastning. Jag kan ställa upp. Man får ju ta en för laget. :P

Nu ska jag plugga. Så att den här eländiga månaden kan ta slut nångång!

Slemmiga-Sjuk-Bacill-Kramar på er allihop.
=(
Nancy
RSS 2.0