Nedräkning!
Skriven: 2008-12-20 kl: 00:23:59

Nu är det bara två dagar kvar tills jag är nere i Göteborg. :)
Micke och Bella kommer givetvis med, hela familjen Olsson - Engström med andra ord. :P

Gjorde smaskiga tryfflar igår med Frida. De blev så förbaskat goda. Och busenkelt att göra. Men jag försöker att inte småäta hela tiden. Hahah. Men ibland får man kämpa för att låta bli! :D

Anyways, har haft galen "hemlängtan" (ja, det är ju ett av mina hem. ^^) det senaste. Jag blir helt överväldigad ibland av känslan.  Det bara skriker i hela kroppen efter de där små mysiga sakerna. Att sitta i vardagsrummet med Mamma och Pappa och dricka kaffe, spela ps med Lillebror, kila över till Jennie på en fika, träffa Nancy för en liten promenix, en sväng över till Alex. Ja.. alla de där små sakerna är så himla jobbiga att vara utan. :( Saknar Daniel och Robin också.. Ja, kort sagt, saknar alla nere i Göteborg. Men snart bär det som sagt av.

I övrigt så har Bella varit lite sjuk de senaste två dagarna. Hon åt sopor i onsdags (Ja i know, äckligt, hon är en äcklig och skicklig hund som kommer åt soporna och äter dem..) och bland soporna låg gamla chokladkakor, vilket förstås var väldigt intressant. Det var pappret i hela jävla lägenheten som avslöjade henne. Det är sjukt. Hon blev också sjuk. Så igår vaknade jag av att hon kräktes bredvid mig i sängen. Bedårande. Hon kräktes en gång till sen, också i sängen. Sjukt irriterad var jag då. Sen har hon fått äta ris och sparris (för att det äe snällt mot magen) i två dagar. Hon har inte kräks något. Så hon är väl frisk nu. Jäkla glupska hund.. Men jag älskar henne ändå, förstås..

Hoppas ni mår bra goingar, snart ses vi!

Pusspuss!

Vintermörker och levande ljus.
Skriven: 2008-12-15 kl: 15:55:08

:) En perfekt kombination.
Inget är mer uppfriskande i vintermörkret och jullängtan som massa levande ljus, julpynt och bak! :D
I helgen har vi bakat oss tokiga. I torsdags bakade jag och Micke pepparkakor. Micke gjorde en romantisk pepparkaka i form av ett M och ett C som sitter ihop. :) Den fick rosa glasyr och hänger i vårat fönster nu. Jag blev väldigt glad och pirrig i magen då. ^^

Sedan, på fredagen så tyckte vi att det  var på sin plats att baka lussebullar, lucia till ära som vad på lördagen. Det blev en massa goa lussebullar och mysig bulldoft i hela lägenheten. :) I söndags, igår alltså, så bakade vi knäck hemma hos Frida och stoffe. Det var jättekladdigt, jätteonyttigt, men syndigt gott och väldigt lyckat. Vi gjorde små gammeldags strutar med knäck som blev så himla fina. Och äntligen har jag fått tillbaks min julkänsla igen, utan snön till och med! Det är myspys.

Nu är det snart dags att åka till Göteborg och fira jul och nyår. Det ska bli helt jäkla underbart, rent ut sagt. Julen blir underbar, god mat, härlig tid att umgås med familjen och paketen! :D Liite roligare att ge bort är det fortfarande, men det ska bli skoj att få också. Är galet nyfiken på vad Micke har köpt. Han har avslöjat att han tänkt romatiskt, vilket gör det hela ännu bättre och ännu mer nyfikenhetsframkallande. <3 Nyår blir underbart. Stillsam och rolig hemma hos Daniel och Hanna. Det ska bli god mat även där och gott att dricka, mys med vovvarna och massa trevligheter.

Ha det bra nu och ta hand om er i vintermörkret! :D
Vi ses snart!

Pusspuss! <3

Längtar till Göteborg.
Skriven: 2008-12-09 kl: 17:36:11

Ja, jag längtar så väldigt mycket till Göteborg. Jag tror nästan jag blir knäpp här snart..

Kookoo?
Skriven: 2008-12-04 kl: 12:08:24

Idag ska jag lämna böcker på biblioteket, som är jätteförsenade. :( Det är dyrt, och skämmigt. Jag vill inte. Men tyvärr är det ju en sån där sak som inte blir bättre eller lättare av att man skjuter upp det. Så jag måste ta mod till mig och göra det.

Förresten, vad ska man göra för att locka fram lite romantik i vardagen? Jag saknar det. Dessutom är jag trött på att försöka dra det ur honom. Varför kan han inte bara anstränga sig lite. Han vet ju att jag skulle bli så glad. :/ I want romance.

Bye.

Ny design!
Skriven: 2008-12-03 kl: 19:39:07

Som ni kan se är min blogg otroligt tjusig nu, den tjusigaste jag någonsin sett. :)
Allt tack vare Nancy!

Du är bäst! :D

tack tack tack, tusen gånger tack! <3
Den är helt underbar!

Pussar!
Nancy
RSS 2.0