Snön!
Skriven: 2009-02-22 kl: 18:04:33

Nu har den minsann kommit hit också, jävligt oväntat. :P Men lika glad för det är jag, för det är ju jag som är den där räven. Som Jennie alltid brukar säga! :)
Vi tog tillfället i akt och tog med kameran när vi rastade Bella! Så här är lite dagsfärska bilder att njuta av. ;P



Visst ser det väl för jäkla mysigt ut i snön. Bella stormtrivdes såklart. Sprang som en liet dåre och åt snö. Haha.
Dessutom, som ni ser. Jag har lagt mycket eftertanke bakom dagens outfit. Jag vill särskilt slå ett slag för mina rutiga (NYTVÄTTADE!) pyjamasbyxor som jag fått av stilikonen Pöbin, i julklapp. :) Lägg även märke till min synnerligen roade min på bilden med mig och Micke. Undrar vad jag är så besynnerligt nöjd över. Haha. :)
Jag längtar efter er och kommer snart ner! <3

Bella och Micke hälsar.
Puss puss och kram kram på er i yrsnön!

Ojoj.
Skriven: 2009-02-20 kl: 18:43:17

Idag blev det minsann många inlägg. Men det tycker väl bara ni är bra. ;P Ni som alltid tycker att jag skriver för lite.

MEN, jag tänkte bara göra lite såhär..



JAG SAKNAR ER!!! <3<3

Sådär.
Skriven: 2009-02-20 kl: 15:50:09

Nu ser det inte ut som ett bombnedslag längre. :) Skönt.
Hur kan det vara så jobbigt att städa när man mår så bra när det är rent? Ja harregud. :P

Ååh!
Skriven: 2009-02-20 kl: 12:50:07

Hur kommer det sig att den här lägenheten alltid ser ut som ett bombnedslag? :@

Jahopp.
Skriven: 2009-02-20 kl: 12:06:10

Ja, alla planer är i full gång nu. Det söks lägenheter och jobb om vartannat och jag längtar så jävla mycket. Speciellt efter alla er goingar. Det är ni som gör att hemma är hemma.
Jag har sagt många gånger, ni som känner mig vet det, att jag har två hem. Ett där Micke är och ett där alla ni är. Innan har det alltid känts som om det går att växla. Men jag är trött på det nu. Jag vill bara kombinera båda två och inte längre känna att jag hela tiden längtar till antingen det ena eller det andra.

Jag vill passa på att ge ett uppmuntrande ord till mina små raringar, som vet vilka de är. Glöm nu inte av att jag finns till för er. Ni kommer aldrig vara ivägen, eller vara för jobbiga, eller ta för mycket plats. Jag älskar er och jag vill att ni vet det. Nästa gång är det jag som behöver få lite tid och plats och jag vet att jag kan räkna med er. Glöm inte att det är ömsesidigt. <3

Kaffe, Bella, städ och Vbå. Det är planerna för idag. :)
Puss på er och Bella hälsar, som vanligt.



Skaka av er allt eläde en liten stund också. Glöm inte att man faktiskt får vara värd att bara tänka på det som är bra ibland. Trots att det finns annat som är dåligt.  ;)

Knäböj!
Skriven: 2009-02-18 kl: 22:53:12

Hemmatränar lite nu. :P Måste tänka på bikinisäsongen. Hehe. Nej men allvarligt.
Det är viktigt att hålla igång. Så nu rackarns. Maten har jag ju redan koll på, nu är det bara träningen kvar. :)

Hoppas man får lite träningsvärk imorgon nu, så man vet att man lever.
Det är ju en underbar känsla. :)

Update.
Skriven: 2009-02-17 kl: 11:58:58

Ja, det är väl på sin plats antar jag. Det var ohyggligt längdesedan som ni fick höra något.

Inte jättemycket har hänt egentligen. Det är same old, same old. Pluggar lite, försöker hålla ordning på lägenheten, underhåller Bella, gosar med Micke.. Ja. Det vanliga. Så det roligaste är väl om jag berättar det som tillhör ovanligheterna.

Jag har letat lägenhet i Kungälv/Göteborg. Jag har sökt jobb i Kungälv, Micke har sökt jobb i Kungälv.. Ni ser vart jag vill komma med detta? Ja, det börjar bli dags att fundera på att flytta ner. Till sommarn, förhoppningsvis, bär det av. Åh jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar. Det ska bli helt underbart att få komma tillbaks igen. Även om "hemma" alltid är där Micke finns, så är Göteborg/Kungälv verkligen den fysiska plats där jag känner mig mest hemma. Jag längtar så mycket dit.
Så ja, det var väl de största nyheterna egentligen. Hoppas ni blev glada. ;P Jag är iaf väldigt glad. :)

Sen så var det ju alla hjärtans i lördags. Jag och Micke är fullständigt panka, som vanligt. Men lyckligtvis så hade Micke fått en Smartbox som innehöll middag för två, på lite olika resturanger. VI valde en Thai-resturang (Haha, nu skrattar säkert Jennie) och det var en dundersuccé. Fy fasen vad god aten var. Jennie, jag säger bara det, när du kommer hit så ska du få äta den godaste Thaien i hela Sverige. Det var otroligt. Efteråt så ingick glassbuffé och det var ju inte så dumt. Så det blev efterrätt också. Hehe. Mums. En lyckad kväll, verkligen. Mysigt.

Sen har vi hälsat på Mickes mamma, det var jättetrevligt som vanligt. Men det var en del strul. :/ Så jag var heeelt matt igår när vi kom hem. Jag somnade nästan i badkaret, sen somnade jag på riktigt i soffan och till sist somnade jag i sängen och sov som en stock. Jag behövde verkligen fylla på batterierna. Nu ska jag strax ringa Jennie och fixa med bokredovisningen till imorgon.

Puss puss,
Bella hälsar. :)



Proppmätt!
Skriven: 2009-02-05 kl: 18:58:04

Ja, det är precis vad jag är nu. Har ätit kyckling med ris och grönsaker. Mmmm.. SMASKENS! <3 Jag lever i stort sett på kyckling. Det är så gott och roligt. Man kan göra så himla mycket olika saker med det. För ett tag sen gjorde jag en kycklinggratäng med franska örter som kryddning. Det var också jävulusiskt gott. Och kycklinggryta. Nom Nom Nom. :)

Fick samtal idag om ett jobb jag sökt. Ett extrajobb som timvik. Personlig assistent. Det lät faktiskt otroligt intressant. Ska bli skoj att testa på. Jag ska på intervju nästa vecka. Så håll tummarna nu.

Håller på och läser en bok nu av Johan Asplund, till skolan. Den är helt okej faktiskt. Men det är som alltid lite extra trögt att läsa något när man vet att det är för skolan. Hahaha. Nej men allvarligt. Det är faktiskt lite så. Trist nog.

Jag och Micke har det bra som vanligt. Tänkte kanske att det kunde vara ett upplyft för er alla som gett upp hoppet, med tankte på göra-slut-vågen som går nu. :( Verkar som om alla gör slut. Helst precis efter man flyttat ihop.. :/ Not good. Men jag vill bara visa exempel på att det finns hopp! Det fungerar för vissa och kan göra det för alla. Jag hejjar på er! Sålänge alla mår bra så är jag glad, singlar eller inte! ^.^
Och Alex, allt kommer gå bra. Du tog en chans och det gick lite trögt, men nu börjar det löna sig! Följ ditt hjärta gumman! Du förtjänar det bästa och jag är på din sida. Du har gjort rätt so keep up the good work! :) Puss!

Mja, nu ska jag fortsätta plugga. Det kommer ju tyvärr inte att sköta sig självt. Sååå, på återseende alla goingar!
Bella hälsar! ;)
Puss O Kram!



Just chillin´..

Hej världen.
Skriven: 2009-02-02 kl: 23:15:33

Jag är så sjukt uttråkad. Imorgon, ska jag plugga, läsa och skriva. Men idag, gör jag ingenting.
Jag är bara så galet uttråkad. Jag vet INTE vad jag ska ta mig till. Jag är så rastlös så jag snart blir knäpp. Vad fan gör man? När man är såhär uttråkad, vad gör man då? Va? Va!?

Bye.
Nancy
RSS 2.0