Gaaah!
Skriven: 2008-10-29 kl: 18:24:43

Vad är det som är så förbaskat svårt med att försöka se känslan bakom en åsikt? Varför måste vissa bara se allt som om det är svart eller vitt. Och gud förbjude att man försöker förklara, då kastar man bara ur sig något som sårar och sen är samtalet över. Varför är det så jävla svårt att lyssna?

Ett sting..
Skriven: 2008-10-29 kl: 12:58:43

..av hemlängtan.

Missförstå mig rätt, jag är hemma, och jag är glad att jag är det. Har saknat Micke en massa och det är skönt att komma hem och få gosa. VI höll om varandra hela natten, det är verkligen så sann lycka känns.

Men jag har som de flesta andra, två hem. Ett barndomshem och ett nytt egenproducerat, självvalt hem. Jag har varit hos mamma, pappa och lillebror i helgen. Försökte slå så många flugor i samma smäll som möjligt, och lyckades faktiskt träffa några vänner också. :) Men som alltid när jag är hemma så finns det inte lika mycket tid som vilja. Nåja, jag fick gjort det jag kom för att göra. Gratulera min underbar lillebror, umgås med familjen och plugga med Jennie. En nyttig och nöjsam helg.

Hur som helst, så har det varit underbart att vara hemma och jag längtar tills vi flyttar ner. Det ska bli underbart.

Förresten, det blev ingen prins. Omständigheter gjorde att han fick ett annat syfte i livet än att vara vår lilla myskille. :( Är mäkta besviken såklart. Han var efterlängtad.
Tack och lov har vi vår fina prinsessa också. En liten näsvis tjej iofs, men hon är en riktig guldklimp. :)

Vill passa på att tacka Hanna för en väldigt trevlig biltur uppåt i landet igår. Slår att åka tåg vilken dag som helst! :P
Plus att det är roligt att Bella och Britt fungerar ihop. Vem vet, en dag kanske de till och med börjar skoja och leka med varann!? :D Haha.

Puss.

Min Prins.
Skriven: 2008-10-17 kl: 12:53:46

Hej allesammans!

Jag har fått lite dåligt samvete nu. jag kollade min statistik och det är ett gäng som faktiskt är inne kontinuerligt och kollar här. trots att jag inte skrivit på över en månad. Men nu, mina trogna vänner, har jag fantastiska nyheter! :)

Vi ska utöka vår lilla familj ytterligare!
Det blev en liten grabb, han ska heta Riki..


Jag längtar så otroligt mycket! Den 7:e december kommer han hem! :)
Nancy
RSS 2.0