Kvällens planer.
Skriven: 2009-01-23 kl: 20:21:34

Hej och välkomna till mitt lilla space i cybervärlden.
Jag hade tänkt presentera kvällens planer. :) Så att ni vet vad jag sysslar med. :P

Ikväll ska jag, Micke och Nancy åka till Frida och Stoffe och äta middag. :D Det är ju ASBRA, tycker jag.
Dels för att jag inte orkar göra mat själv och dels för att Stoffes matlagarkonster är ökända. Haha, nej men allvarligt,
Frida berättar alltid om hur god mat Stoffe gör. Så det ska bli trevligt som attans. Sen ska det självklart bli trevligt att umgås också, som alltid.
Vad ska ni göra?

Puss och kram.

Bella, Nancy och Micke hälsar också. :)

(Förresten, Bella är skendräktig och ASlat just nu. Not so entertaining, but still so very cute.) ^.^

Sthlms-äventyr.
Skriven: 2009-01-21 kl: 21:19:04

För er som inte vet, så är min gamle vän Nancy här och känner på sthlms-kylan. :) Vi har hunnit med en massa med grejer hittils. Vi har shoppat en väldigt massa, jag har mest köpt basplagg som är bra att ha. Lite skoj, känns som om man får en ny garderob typ. :) Speciellt när man kan mixa en massa. Vi har promenerat en massa, kollat på film, handlat mat, lagat mat, ätit mat, gått på resturang, fikat, och spenaderat mestadels av denna dagen med att kolla på OC. Ja, en väldigt massa äventyr som ni hör.

Självklart finns det bildbevis. Även om de flesta är från lägenheten och på linslusen Bella som också uppskattar sällskapet. Hahah. Här kommer lite bilder iaf. :) Håll till godo! Pass på!

Har en ny design också, som ni ser. Creds till Nancy som självklart är hjärnan bakom designen. ^^

Var bara tvungen..
Skriven: 2009-01-13 kl: 23:17:26

..att lägga upp denna bilden också. :D Ahahahaaaa, hon är så sepe. <3

Min snygga hund.
Skriven: 2009-01-13 kl: 16:12:19

Hon ser ut såhär. :)
Snyggaste hunden i stan <3

En riktig skönhet.

Slappar gör hon också. :)

Lika sexig minsann. Hahaha, den är för skön. :)

Puss på er och Bella och Micke hälsar!

Lördag.
Skriven: 2009-01-09 kl: 11:28:43

:) På lördag fyller Micke år!
Jag är jättehypad, mest för attjag har underbara födelsedagspresenter att ge honom. Han kommer bli såååå glad och överraskad. Och jag blir alltid så lycklig när han är glad. Längta längta.

Sen ska jag göra tårta också. Med choklad och banan och marschmallow-fluff. :D SMAKENS! Kanske maräng också, men jag funderar på om det kanske blir lite väl häftigt.. Hmm. Jäjä. Brun oboy-grädde på iaf, med geléhallon. Haha, en riktig "hål-i-tänderna-deluxé" tårta. :) Men vaffan, lite onyttig kan man ju vara när man bara har käkat soppa och sallad hela veckan (hemmasnickrad diet). Dessutom är det ju födelsedag. Det är det bara en gång om året. :D

Kram!

Sådär!
Skriven: 2009-01-05 kl: 20:58:07

Nu var jul och nyårs-stöket över. Allt har varit helt underbart mysigt. Julen var mysig, om än med vissa mindre trevliga inslag (som dock löste sig tillslut). Vi spelade julklapps-leken och åt en massa smaskig mat. Jag saknade mormor där såklart, hon firade på annat håll. Men det vägdes upp av att Micke var med förstås, det var så härligt att fira med honom. Efter det åkte vi hem och spelade Göteborg med Chrille. :) Det var skojigt. Fick bara en massa jättefina och väldigt bra julklpappar i år. Lätt bästa året någonsin. Alla som fick julklappar verkade också glada över vad vi skrapat ihop. Speciellt mamma och pappa som fick en ny efterlängtad kaffebryggare som används flitigt. Hahaha.

Sen så var det nyår som firades hos Daniel. :) Det var en jättelyckad kväll med asmycket mat och samma mängd dryck. Lika mycket skratt, ölspel, värme och tjusiga fyrverkerier med utsikt över hela göteborg. En riktigt kalaslyckad kväll. Daniel var glad och då var jag med glad. Micke var underbar och hade världens finaste nyårslöfte. Mm, pirr i magen på hög nivå. <3

Ja, vi han också med en tripp till Tyskland över dagen, tv-spel och filmtittande, fika med Nancy, påhälsning hos Jennie, snabb promenix med Alex. En jävla massa ätande, (som åtgärdas nu med sträng diet, haha) och en rejäl förkylning.

Nu är vi hemma igen och det är faktiskt också skönt. Även om jag såklart längtar efter alla något alldeles hemskt mycket. Men det är underbart att sova i sin egen säng. Få pyssla om sitt eget och sådär. Det är faktiskt roligt, hur man trivs på två så olika platser. :)

Hoppas ni också har haft en fantastisk jul och nyår.

Massa pussar och kramar från Bella också. Haha, hon ligger här i soffan och är så sur och grinig så hälften kunde vart nog. Hon går också på diet efter allt bortskämmande över julen, plus att hon får örondroppar varje kväll. Så hon är mäkta upprörd. Nåväl, vet fan inte en hund som har det så bra som hon. Haha. Så det är inte direkt som om hon lider.. :D

Sov gott!
Bye!
Nancy
RSS 2.0