Ny Tv!
Skriven: 2008-11-28 kl: 23:48:41

Ja, mina kära vänner. :)
Jag och min fina sambo Micke har införskaffat oss en ny tv. Välbehövligt, minst sagt. :) Nu kan vi spela TV-spel och kolla på film och allt möjligt. Framförallt ha en finfin bild och så är den stor och fin. Jag är superglad.

Tack till min fina mamma och pappa som bidrog en massa med understöd till denna fina tv, som födelsedagspresent. :) Det var verkligen uppskattat.

Hoppas ni får en kanonhelg nu!

Puss

Finaste älsklingen.
Skriven: 2008-11-24 kl: 22:42:14

:D

Jag ville bara visa upp och säga tack till min snygga apman till pojkvän, Micke:



och så den underbara presenten jag fick imorse efter han sjöng "ja må hon leva" med frukost på sängen :)



JAG VEEEEET! Bäste presenten evvah! :D :D Bumbibjörnarna, 3 säsonger. Jag har myst hela dagen med dessa favoritbjörnar som kittlar varenda liten nostalginerv i hela kroppen. Underbart underbart underbart. Han vet verkligen vad jag behöver. :) <3<3

Tack älskling för en underbar födelsedag. :)

(och Frida och Stoffe, för en mysig påhälning med smaskig chokladpresent och en misslyckade maränger och en utflykt till Skärholmen! Det var jättemysigt!).

Puss puss på er.

Födelsedag!
Skriven: 2008-11-24 kl: 13:50:09

Idag fyller jag år! :D



Bilden tog jag ifrån Nancy! :) Som gjort så fint. Tackar så mycket!

Puss på er.

Tentan.
Skriven: 2008-11-23 kl: 15:55:11

Dygnet mellan fredag och lärdag var hemskt. Hemskt hemskt hemskt. Och så en jättebra grej. Det började med en 6 timmars tågresa i fredags, ner och hem till mamma och pappa. Detta med anledning av att jag skulle skriva den ökända Metod C - tentan, tidigt på lördga morgon. Jag var hemma ungefär vid kvart i åtta. Sen satt jag och pratade med mor och far min tills halv tolv ungefär. Då börjar jag inse att det är dags att gå och lägga mig. Men först hjälpte jag pappa att ställa in motorvärmaren. :) Det fungerade. När jag väl var i säng, efter en mysig kväll, så kunde jag inte somna. Var sjukt nerövs för tentan. Det var mer eller mindre avgörande för hela min utbildning att jag klarar denna kursen. Så ja, det dröjde en stund. Jag vaknar av att klockan ringer. Klockan är fyra. Japp. Bara att gå upp och börja göra sig iordning. Bussen gick kvart över fem. Hade väl fått 3-4 timmars sömn, på sin höjd. In till stan och på tåget. Satt på tåget i en och en halv timme. Och pluggade, var tvungen att få in det sista.

Sen gick jag nervös till tentasalen. Satt utanför och blev bara mer och mer nervös och då jag skulle in i salen så var jag ungefär så nervös att jag hade kunnat kräkas. Den här kursen skulle kunna bli min undergång. Helt ärligt talat. Det är därför jag pluggat som en dåre det sista. Klockan tickar och till sist blir klockan halv nio och vi får öppna omslaget. Jag blir ÖVERLYCKLIG! Det är PRECIS allt jag har övat på och nu kommer jag garanterat bli godkänd! :) Jag blev klar på 20 minuter. Vilket väl var både bra och dåligt antar jag. Bra för att jag känner mig snabb och smart. Dåligt för att det var typ 5 timmar kvar tills mitt tåg tillbaks till Södertälje skulle gå. Jag fikade, läste en bok, käkade en macka, kollade på OZ, försökte fördriva tiden. Till sist gick tåget. ca. 2 timmar senare kommer jag fram och då kör bussen hem förbi mig. Jag började nästan gråta. Så trött och less jag var på allt väntande och tågåkande och sömnbrist. Det var förfärligt.

Till sist kom jag hem till min favoritflicka Bella (Micke var inte hemma) och då blev jag glad igen. La mig ner och sov en timme, åkte till affären och sen bara myste jag för mig själv resten av kvällen.

En förfärlig helg, med en helvetes massa tågåkande och tågväntande, ingen sömn, nervositet och saknad. De stora höjdpunkerna var att träffa mamma och pappa, även om det bara var en snabbis, och sen att tentan är avklarad och jag är säker på att jag blir godkänd. Det är underbart. :)

Hoppas ni orkade hänga med nu. Haha. Och hoppas ni har haft en betydligt bättre helg än mig!

Puss på er!

Regn-smattrande!
Skriven: 2008-11-18 kl: 10:57:18

Mot min ruta. Visst är det det mysigaste ljudet som finns? :) Det tycker jag. Jag sitter i soffan, med datorn i knät nu, myser med en kopp te och försöker vakna till. Jag har gett mig själv tills 11:00. Sen ska jag plugga. Min lilla fiskorv ligger i soffan bredvid mig. Hjälpte lite att gå en promenix med henne förut. Då vaknar man oftast till litegrann. Men, det är alltid lättare att plugga på kvällen. Men det blir smidigare att plugga på dagen, eftersom Micke kommer hem på eftermiddagen. Så då vill man ju gärna mysa lite med honom, snarare än att sitta och försöka trycka in kunskap i huvudet.

I eftermiddag ska jag fika med Frida. Det ska bli trevligt att träffa hennes små naken-kissar! :) De nakna tre. Hehe.

Nu ska jag ta det sista av mitt te och sen får jag börja plugga. Gah, på lördag är det klart. Tack gode gud. Hoppas det kommer rolig post till mig idag. Inte för att jag direkt förväntar mig det, men det hade varkligen varit skoj. Vill ha brev, you guys! Skicka till mig.

Puss på er.

Bildbevis!
Skriven: 2008-11-17 kl: 14:58:28

På helgens bravader. Haha, inte så flashigt iofs, men det är ändå aldrig fel att slänge upp lite ögongodis för er trogna läsare. Hahahaha. Okej.

Pöbin var ju här i helgen, och vi hade det jättemysigt! :)
Det blev lite öl/cider/vin på lördagen, sen bar det av till el stockholmo och där spelade vi biljard på söderhallen. Det var sådär, men billig öl iaf. Sen kom Mickes brorsa, Anton och joinade i biljardmatchen. Som jag inte minns vem som vann. Jag tror det var vi, för att Anton satte 8:an innan deras sista boll. Hah. Gött.

Här är lite bilder iaf!


Först på oss, järngänget. Lol.

                   

Och FisBella! :D




Sådär. Tack för en supermysig helg, Robin. Det är alltid ett sant nöje att ha dig här. Haha. :)

Nu ska jag återgå till pluggandet. Men Ja, håll till godo! Ses snart.

Puss

(Förresten, ja, bilderna är tagna med mobilen.. Ursäkta kvalitén. Men bättre än inget.)

Äntligen Fredag!
Skriven: 2008-11-14 kl: 13:55:54

Jaa, okej. För min del kunde det lika gärna varit tisdag. Hemmastudenter tappar tidsfokus. :D Jag kan lika gärna plugga en hel helg och vara ledig mitt i veckan. MEN, den här helgen är inte som alla andra helger! Den här helgen kommer PÖBIN! :D:D:D Jeeeeeey!! Sent sent ikväll. Jag längtar. <3

Här sitter jag nu och sipprar hallon-te. Det är föbaskat smaskigt faktiskt. :) Dessutom så skriver jag ju här, slänger ett öga på tv:n och rumlar runt på forumet. Snacka om multi-tasking. Haha. Och ändå kan jag inte få tummen ur och börja kolla på grejerna till tentan. Jävla skit. Det är så svårt och astråkigt. :( Men det måste göras. Jag måste sluta att hamna på sidetracks jämt. Dags att ta sig an allvaret! Skärpning och fokus!

Saknar er alla där nere i landet. Vart ni än befinner er. ;P

Pussa!

Studier och höstrusk!
Skriven: 2008-11-12 kl: 12:45:08

Jag är så evinnerligt trött på skolan nu. Jag skulle kunna ta hela utbildningen och kasta den i sjön! Åh, så less jag är. Jag kan verkligen ärligt säga att det enda som driver mig just nu är att jag fan inte kan ha tagit 150000 i studieskulder för intet. Det är ju bara att bita ihop och göra det, känns det som. Jäkla skit.

För att avsluta lite muntrare så bjuder jag på en idolbild på mig som ni kan ha för att värma er i höstrusket. :)



Den osminkade sanningen. :/

Pusspuss!

Hälsa och helgmys.
Skriven: 2008-11-11 kl: 19:51:13

Hejsan svejsan i höstrusket. :D

För ett tag sen gjorde jag en gynundersökning, som man bör, lite då och då. I samband med detta så gjorde jag ett blodprov deluxé-test för alla möjliga sjukdomar. Som man också bör, betydligt oftare än jag gjort hittils. Nervös har man gått i väntans tider och oroat sig över den ena åkomman efter den andra. Särskilt sannolikt har det ju inte varit att man har någonting, men har man inte kollat ordentligt så kan man ju inte säkert veta. MEN, så igår, så fick jag resultatet! Jag har inte hiv/aids, syfilis, hepatit eller klamydia och dessutom är jag fortfarande immun mot Röda Hund! :D Så yeeey, jag är frisk som en nötkärna! Jättebra blodvärde hade jag dessutom och det är ju inte heller fel.

I helgen kommer min gode vän Pöbin och hälsar på mig och Micke! :) Det ska bli otroligt roligt. Nu har vi inte träffats på typ en månad! :O Lite mer till och med. Så det ska bli förbannat skoj att ses igen. Vi har dessutom alltid fantastiskt skoj tillsammans. Det blir dumlekakor, vin och biljard för hela slanten! Jaaay! Igen! :D HÄRLIGT att ha något att se fram emot!

Puss på er i mörkret (gosh, det är liksom mörkt redan vid 16-tiden nu)!


Förresten, ville bara skryta lite med vår underbara vackra och snygga vovve, pass på! Håll till godo! :)

Finaste flickan i världen! <3

Samtal med Chefen.
Skriven: 2008-11-07 kl: 12:32:14

Ja, på mitt initiativ, så det är inte så farligt som det låter. :) Jag rinde och berättade att jag inte trivs och att jag inte har någon önskan om att jobba kvar där något mer. Jag har inte alls trivts där och varje gång jag har gått till jobbet har det känts väldigt, vädigt tungt. Det är mycket som inte har varit bra, men mest av allt så har jag verkligen saknat att ha arbetskamrater. Personlig assistent är ett väldigt ensamt jobb emellanåt. Jag är en väldigt social person, jag blir knäpp utan arbetskamrater. Så nu blir det nog timvik någonannanstans. Kanske i butik eller på något boende. Någonstans där det finns kollegor iaf, den saken är säker.

Nu idag sätter myshelgen igång, och vad skönt det ska bli. :) Jag ska laga smaskig middag och sen blir det kanske någon smaskig efterrätt också. :) En riktig myskväll alltså.

Puss

I pluggandets tider.
Skriven: 2008-11-05 kl: 16:20:57

Så är det svårt att hinna med allt sådan som man egentligen vill göra. Inte för att jag direkt skulle ha råd med att göra det jag egentligen vill göra heller. Så det kanske är lika bra att man har något att sysselsätta mig med. :)

Satt igår och längtade till julen. Det ska bli förbaskat mysigt faktiskt. Jag och Micke ska spendera denna julen hos min släkt. Nästa spenderas med största sannolikhet med hans familj och släkt. Men det ska bli så mysigt. Kom verkligen in i en såndär julig längtan som jag inte känt på många år. Mysigt. Ett ord som jag nu märker är överrepresenterat i mitt vardagliga språkbruk. Haha. Men det är baskemej precis vad det är!

Min födelsedag kommer också snart. Det ska bli spännande. Kanske att man får ihop till en tv nu då. Gudarna ska veta att det behövs. Det är bannemej skandal när man har en tv där det inte ens går att spela nintendo 8-bits. =( För övrigt har vi fått hem ps2 nu (tack pappa och chrille), vilket givetvis inte heller fungerar att spela. Värdelöst. Så, en ny tv skulle inte sitta fel. Får väl se hur ekonomin ter sig.

På söndag är det fars dag också. För er som glömt! ;p
Så tala nu om för era pappor vilka goingar dom är. Själv ska jag ta mig tiden att rita ett litet kort och skicka ner. Då blir han nog glad. :)

Puss på er och ta hand om varandra!
Nancy
RSS 2.0